ITM vacancies

Logistieke support-medewerker
Department of Clinical Sciences
Management Department of Clinical Sciences
  Apply before: 15 Aug.

  Introduction

In het Departement Klinische Wetenschappen werken geëngageerde onderzoekers en experten rond de diagnose, behandeling en preventie van tropische ziekten en infectieziekten. Om onze onderzoekers te ondersteunen bij de activiteiten in het Zuiden zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve logistieke support-medewerker. Vanuit Antwerpen coördineer je het volledige proces van bestelling tot levering van materiaal zodat wetenschappelijke projecten optimaal kunnen verlopen. Oplossingsgerichtheid, doortastend communiceren en nauwgezetheid zijn je belangrijkste vaardigheden om mee de missie van het ITG te helpen realiseren.

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van een team van tien medewerkers en rapporteert aan de departementsbeheerder. Je werkt nauw samen met onderzoekers binnen het departement en met collega’s binnen de centrale diensten.

  Assignment

 • Je staat in voor de coördinatie en planning van alle logistieke en administratieve aspecten die bij de bestellingen en verzendingen horen.
 • Je plaatst en registreert bestellingen en zorgt voor alle administratieve documenten om het materiaal ter plaatse te krijgen.
 • Je werkt nauw samen met onze centrale aankoop- en logistieke dienst en houdt extern frequent contact met leveranciers en partnerinstellingen.
 • Je volgt mogelijke problemen op die zich voordoen bij leveringen en zendingen. Je zoekt actief mee naar oplossingen om deze problemen te verhelpen of te voorkomen.
 • Je bouwt kennis op over specifieke procedures en vereisten per partnerinstelling of land van bestemming en communiceert hierover met de betrokken partijen.

  Profile

 • Je hebt een bachelordiploma in een relevante richting.
 • Enthousiasme, proactiviteit en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent oplossingsgericht, goed georganiseerd en hebt veel verantwoordelijkheidszin.
 • Je communiceert helder en klantgericht. Je beheerst vlot Nederlands en Engels, basiskennis van Frans is aangewezen.
 • Je bent sterk in administratieve taken en werkt erg nauwkeurig.
 • Ervaring met buitenlandse organisaties is een meerwaarde.

  Offer

Het ITG is een open en internationale campus waar medewerkers, studenten en onderzoekers werken aan de nieuwe internationale gezondheidsuitdagingen. Jouw opdracht draagt hieraan bij. Met zijn allen zorgen we voor een aangename werksfeer met aandacht voor work-life-balance en mogelijkheid tot opleiding. Het ITG is gelegen middenin de bruisende stad Antwerpen en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

We bieden jou:

 • Een voltijdse functie (tot 80% bespreekbaar) met een contract van onbepaalde duur. Startdatum: zo snel mogelijk.
 • Een loon rekening houdend met je werkervaring, aangevuld met de extralegale voordelen: vergoeding voor woon-werkverkeer en/of abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques en aanvullend pensioen

  Interested?

Voor meer informatie over de opdracht en het profiel contacteer je HR (recruitment@itg.be).

Werk je op het ITG en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen onze organisatie? Aarzel niet om HR te contacteren voor meer informatie. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Stuur je motivatiebrief en cv voor 15 augustus 2021 naar recruitment@itg.be.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je anderen die je wel in deze functie ziet? Geef hen die kans en deel deze vacature.