Ga naar hoofdinhoud

Ecce Homo. Zie de mens

'Ecce Homo. Zie de mens' is een grote tentoonstelling van de werken van 63 Belgische kunstenaars op 9 verschillende plaatsen.

17-25 nov 2018

Afbeelding 1/1 : ECCE HOMO-logo

'Ecce Homo. Zie de mens' is een grote tentoonstelling van de werken van 63 Belgische kunstenaars op 9 verschillende plaatsen. Kom tussen 17 november en 25 februari de meesterwerken van Philip Aguirre y Otegui bekijken in de tuin van het ITG.

We leven in een tijdsgeest waarin de mensheid en de menselijkheid op allerlei vlakken geweld wordt aangedaan; we worden steeds meer geconfronteerd met wezenlijke verschillen in de ontwikkeling en vrijheid van de mens in verschillende delen van de wereld.

Deze tentoonstelling wil tonen op welke manieren de hedendaagse kunstenaar in België het huidige mensbeeld benadert en hoe hij de mens vandaag de dag in beeld brengt.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jong en oud, man en vrouw, blank en gekleurd of tussen enige kunstdiscipline. Schilderkunst, collage, tekening, sculptuur, installatie, video, film, fotografie komen allemaal aan bod.

  Contactgegevens

ECCE HOME-website