News overview
News

#mijnvaxgedacht

Je bent jonger dan 26 en je wilt graag je gedacht kwijt over coronavaccinaties? Neem deel aan ons onderzoek en laat je stem horen!
mijnvaxgedachtitgwebsite

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in Antwerpen, KU Leuven en Voices that Count vragen aan jongeren om hun #mijnvaxgedacht te delen. 

Het thema coronavaccinaties is niet weg te denken uit het nieuws. Ook jongeren praten en discussiëren veel over de veiligheid en de werkzaamheid van de vaccins en over wie, waar, en wanneer wordt gevaccineerd. Het Instituut voor Tropische Geneeskunde en de KU Leuven startten in samenwerking met Voices that Count een project waarbij je (anoniem) jouw gedacht over coronavaccinaties kwijt kan.

Jonger dan 26? Deel je #vaxgedacht en beantwoord enkele korte vragen. Zo help je de stem van jongeren te laten horen aan de beleidsmakers en experten die verantwoordelijk zijn voor de vaccinatiecampagne in Vlaanderen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur dan een mailtje naar transvaxx@itg.be. We zijn benieuwd naar jouw #vaxgedacht!

Spread the word! Share this story on

Related stories