Aperçu des nouvelles
Nouvelles

Be-cause health zoekt evaluatoren

Be-cause health staat aan het begin van een nieuw vijfjarenplan. Dit plan moet effectief en efficiënt aan de noden van de leden van dit platform voldoen.
because
Be-cause health (BCH) zoekt daarom naar één of twee evaluatoren om te helpen bij de identificatie van de belangrijkste geleerde lessen en bij het schrijven van aanbevelingen om toekomstige uitdagingen te kunnen aanpakken. Lidorganisaties, individuele leden, partners en sympathisanten van BCH en alle andere belangrijke actoren moeten hun stem kunnen laten horen.

BCH werd in het verleden al twee maal geëvalueerd en heeft deze evaluaties gebruikt om uit te groeien tot een gerespecteerd en actief netwerk. We wensen de lopende dynamiek verder te zetten en inieuwe uitdagingen in de komende jaren tegemoet kunnen treden, op technisch, sociaal en politiek vlak. E-Health, COVID-19, de klimaatverandering, een verregaande dekolonisering, genderthema's, big data, ... 

De werkgroepen en de internationale bijeenkomsten van BCH tonen de bezorgdheid en het engagement in de zoektocht naar oplossingen gebaseerd op onderzoeksresultaten en uitwisseling van goede ervaringen. 

De deadline voor vragen van de evaluatoren is 12 september 2020 en voor de finale indieningn van het voorstel 21 september 2020. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar becausehealth@itg.be.

Terms of reference tender BCH evaluation 2020

Faites passer le mot ! Partagez cette nouvelle sur

Nouvelles similaires