Overzicht events

Nerdland Festival 2023

Klaar voor een weekend vol wetenschap en technologie? Het ITG is van de partij op het grootste openlucht wetenschapsfestival van België. Bemachtig je tickets vandaag nog en kom langs een van onze standen!
-
-
-

Provinciaal Domein Puyenbroeck, 9185 Wachtebeke

Toon route
Registreer
nerdland-festival-header-4-resized-jpg

Meer dan 200 shows, talks en experiences

Nerdland Festival keert terug! Op 26, 27 en 28 mei palmen Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel het Provincieel Domein Puyenbroeck opnieuw in met het grootste openlucht wetenschapsfestival van ons land. Met shows, workshops, focus talks, crash courses, een scala aan activiteiten en curiosa en vooral: vééél wetenschap.

Dit jaar zal je er ook het ITG kunnen spotten. Ga met ons de strijd aan tegen de tijgermug of laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van ziekteuitbraken en outbreak research! Je kan onze standen bezoeken op zaterdag 27 en zondag 28 mei, telkens van 09.30 tot 20.00 uur.

Het volledige programma en alle andere nuttige info zijn te vinden op de officiële Nerdland Festival-website.

Dit event is inmiddels voorbij. Bekijk de aftermovie 2023 hieronder of herbeleef de ervaring! De volgende editie vindt plaats van 24 tot 26 mei 2024 en het ITG is misschien weer van de partij, dus houd zeker onze aankomende events in de gaten!

Tickets

Ben je in voor een volledig weekend vol wetenschap en verwondering of kom je liever op een specifieke dag? Verzeker je plaats vandaag nog en koop je dag- of combiticket via de officiële Nerdland website!

Koop tickets
Remke-explaining-glovebox-in-the-booth
Artikels

Nerdland 2023 was een succes!

Bedankt aan iedereen die onze standen bezocht op het grootste openlucht wetenschapsfestival in België!
banner-nerdland-festival

Spread the word! Deel dit evenement op