Overzicht events

PhD Training: Transferable Skills School 2023

De Transferable Skills School zal wederom plaatsvinden in een langere hybride editie
-
-

Institute of Tropical Medicine (Antwerp) // online

Toon route
Registreer
phd-training-picture-resized-new-website

Transferable Skills School 2023

Dit academiejaar zal de Transferable Skills School wederom plaatsvinden, deze keer in een langere hybride editie. Het programma loopt van 6 tot en met 24 februari 2023. Het volledige programma en inschrijvingsformulier zijn nu beschikbaar!

Het programma is gericht op overdraagbare vaardigheden die nuttig zijn voor doctoraatsstudenten, maar alle geïnteresseerde medewerkers van het ITG en externe (junior) onderzoekers zijn welkom om de sessies mee te volgen. We bieden een mix van theoretische sessies en praktische workshops over een breed scala aan onderzoeksgerelateerde onderwerpen. We verzoeken de promovendi om zoveel mogelijk fysiek aanwezig te zijn.

Bekijk hier het uitgebreide programma. Het programma bevat ook de link naar het inschrijvingsformulier. Bekijk eerst het programma voor meer details over de sessies, en gebruik daarna het inschrijvingsformulier om aan te geven aan welke sessies je zal deelnemen.

Bij problemen met je inschrijving kan je contact opnemen met Kasper Meyntjens (kmeyntjens@itg.be) of Nathalie Brouwers (nbrouwers@itg.be).

Contact

Als je vragen hebt over dit programma of andere onderzoeksopleidingen, neem dan contact op met het Research Office.

Stuur ons een e-mail

Spread the word! Deel dit evenement op