Studeren in Antwerpen

Beslist u om te studeren in Antwerpen, aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG)? Dan landt u pal in een bruisende, multiculturele metropool.

Al uw colleges vinden plaats in de centrale gebouwen van het ITG: op de hoek van de Nationale- en de Kronenburgstraat. En op een steenworp van de Groenplaats, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en de Schelde.

Geen seconde verveling!

Antwerpen fascineert al bij uw eerste kennismaking. U dendert er binnen langs een van de mooiste treinstations ter wereld. En raakt overal via het dichte bus-, tram- en metronetwerk. In het theater of in de film- of concertzaal, bijvoorbeeld. Want de Rubensstad is synoniem aan cultuur.

Antwerpen, wereldstad

Studeren aan de Schelde, dat is ook proeven van de mondiale keuken. En dat in het epicentrum van de wereldwijde diamanthandel, op roeiafstand van de tweede grootste zeehavens van Europa, en te midden van trendsettende modemakers. 

Kortom: geen straffere stad om te studeren dan Antwerpen!

ANTWERPEN IS EEN LAGE-EMISSIEZONE

De meest vervuilende auto’s mogen de lage-emissiezone in Antwerpen niet in (grosso modo dieselauto’s van voor 2005 en benzineauto’s van voor 1992). Kijk na of uw voertuig de lage-emissiezone in mag.