_DSC9492-def

Services en advies vóór de reis

Met onze medische dienstverlening ben je zeker van een gezonde ervaring in het buitenland.

Medische consultatie vóór reisaanvang

Tijdens een consultatie vóór je vertrek krijg je adviezen over hoe je jezelf kan beschermen tegen ziekten die voorkomen in je land van bestemming. De informatie en adviezen hangen af van je bestemming, je huidige gezondheidstoestand en de aard van de reis. De arts kan maatregelen voorstellen zoals vaccinatie, preventieve medicatie of een bepaalde noodbehandeling om mee op reis te nemen. Meerdere afspraken kunnen nodig zijn.

COVID-19

Je kan bij het ITG uitsluitend voor reisdoeleinden op COVID-19 laten testen.

Huisartsen met een certificaat in reisgeneeskunde

Wij voorzien trainingen waarmee huisartsen zich in reisgeneeskunde kunnen specialiseren. Zoek een specialist bij jou in de buurt bij wie je voor reisadvies terecht kan.

Vaccinatiecentra voor gele koorts

Je kan een vaccin tegen gele koorts krijgen bij het ITG of een ander centrum dat vaccinaties tegen gele koorts aanbiedt. Het is niet mogelijk om bij de apotheek een vaccin te kopen dat jouw huisarts vervolgens kan toedienen.

Meer informatie

Wij bieden belangrijk reisadvies en informatie over vaccinaties op Wanda, onze site over reisgeneeskunde.

Maak een afspraak

Consultaties zijn uitsluitend op afspraak. Zorg ervoor dat je zes weken voor je reis een afspraak maakt, want in de lente en de zomer kan de wachttijd lang oplopen. Neem zeker ook je vaccinatiegegevens en medicatielijst mee.

Maak een afspraak
wanda-itm-advice

Gezond op reis met Wanda!

Wanda bevat up-to-date gezondheidsinformatie voor op reis, waaronder de regelgeving per land, reisinformatie en vaccinatieadviezen.

Bezoek Wanda