Overzicht events

ITG-Alumni webinar #2 Prijs voor Mondiaal Onderzoek 2023 - Kehinde Okunade

MTM-alumnus en laureaat Kehinde Sharafadeen Okunade (Nigeria) deelt inzichten uit zijn masterscriptie, getiteld "Development of Antepartum Risk Prediction Model for Postpartum Haemorrhage in Lagos, Nigeria (Predict-PPH study)".
-

Online

Registreer
Kehinde-Okuhane_web

Achtergrond

In deze nieuwe reeks ITG-Alumni webinars geven we het woord aan onze vier winnaars van de Prijs voor Mondiaal Onderzoek 2023. In webinar #2 deelt MTM-alumnus en laureaat Kehinde Sharafadeen Okunade (Nigeria) inzichten uit zijn masterscriptie, getiteld "Development of Antepartum Risk Prediction Model for Postpartum Haemorrhage in Lagos, Nigeria (Predict-PPH study)".

Maternale postpartum haemorrhagie (PPH) is de belangrijkste oorzaak van maternale morbiditeit en mortaliteit in Nigeria en de rest van de wereld. Het blijft moeilijk om nauwkeurig te bepalen welke vrouwen risico lopen op deze obstetrische complicatie. Kehinde Okunade voerde de "predict-PPH"-studie uit om de prevalentie en voorspellers van PPH te bepalen, een voorspellingsmodel vóór de bevalling te ontwikkelen en vervolgens de prestaties van het model en het daarvan afgeleide risicoscoresysteem te evalueren. Kehinde zal de belangrijkste bevindingen en uitkomsten van zijn proefschrift presenteren.

Tijdens de vraag- en antwoordsessie, onder leiding van zijn supervisor Tom Decroo, is er de gelegenheid om vragen uit het publiek te beantwoorden en ervaringen uit andere contexten te delen.

Deze webinar is voorbij. Je kan de opname hieronder bekijken.

Aankomende webinars

Deze webinar is voorbij, maar wellicht organiseren we binnenkort een nieuwe alumni webinar. Onze enthousiaste alumni bestijgen regelmatig het podium om hun verhalen en verwezenlijkingen met jou te delen.

Ontdek aankomende events

Gerelateerde stories

Kehinde-Okuhane-1_web Kehinde Sharafadeen Okunade

Kehinde Okunade

MTM-alumnus 2023, Associate Professor aan het College of Medicine, Universiteit van Lagos (Nigeria)

Dr. Kehinde Okunade is Associate Professor aan het College of Medicine, Universiteit van Lagos en arts-consulent verloskunde en gynaecologie aan het Lagos University Teaching Hospital in Lagos, Nigeria. Kehinde was een Fogarty Fellow in 2018-2019 en meer recent een Janssen Global Public Health Research & Development Fellow, van april 2021 tot maart 2023. Hij voltooide de Master of Science in Tropical Medicine (oriëntatie Klinische Wetenschappen) aan het ITG in augustus 2023.

Alumni-webinar_Kehinde_Okuhane_2-prize-for-global-research-2023_web

Spread the word! Deel dit evenement op