P³-magazine

We begonnen het P³-magazine in 2015 met de missie om de brede waaier aan ITG-activiteiten,  onderwijs, onderzoek en medische dienstverlening onder de aandacht te brengen aan de hand van  menselijke verhalen. De voorbije zes jaar hebben we aandacht besteed aan de mensen achter de wetenschap en brachten we spannende artikels, gaande van iemand die ebola overleefde, een grootschalig lepraproject, de jacht op parasieten in het Amazonegebied tot wereldwijde gezondheid.

Net als bij andere instellingen heeft de zich ontvouwende (en langdurige) COVID-19-pandemie veel processen bij het ITG versneld die al op onze radar stonden, zoals het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en een algemene verschuiving naar digitalisering. Als gevolg daarvan hebben we besloten om het tijdschrift P³ niet meer in zijn huidige (papieren) vorm uit te geven, en onze inspanningen te concentreren op het digitaal brengen van de verhalen van het ITG.

Wij danken u, de lezer, voor uw belangstelling voor de activiteiten van het ITG. Hieronder vindt u de gearchiveerde nummers van het P³-magazine.