Ga naar hoofdinhoud

Emerging Voices is op zoek naar evaluatoren

Na tien jaar Emerging Voices zijn we benieuwd of het initiatief erin geslaagd is om een verandering te bewerkstelligen, maar ook om vooruit te kijken en te analyseren hoe het relevant en innovatief kan blijven voor de toekomst.

14-08-20

Afbeelding 1/1 : Emerging Voice Aku Kwamie op ECTMIH 2017

Emerging Voices is op zoek naar één of twee evaluatoren om te helpen de belangrijkste geleerde lessen te identificeren en aanbevelingen te doen voor de komende uitdagingen. Alumni, leden van de wereldwijde gezondheidsgemeenschap, medewerkers van partnerinstellingen en alle andere relevante belanghebbenden moeten hun stem kunnen laten horen. 

Dit jaar viert Emerging Voices zijn 10-jarig bestaan. Het initiatief begon als een opleidingsprogramma voor jonge, veelbelovende experten op het gebied van gezondheidsbeleid en -systemen (HPSR), voornamelijk uit lagere en middeninkomenslanden. Geleidelijk aan groeide Emerging Voices uit tot een netwerk. 

Emerging Voices richt zich op het veranderen van het traditionele narratief in het gezondheidsbeleids- en gezondheidssystemenonderzoek door een stem te geven aan mensen met een alternatief profiel, die invloedrijke wereldwijde gezondheidsvertegenwoordigers of lokale veranderaars willen worden. Dit gebeurt door de kandidaten te trainen in het gebruik van innovatieve (conferentie)formats en hen toegang te geven tot een breed netwerk van changemakers. 

Links

Meer nieuws over

PUBLIC HEALTH     BUITEN LAND