Ga naar hoofdinhoud

We maken ons klaar voor het komende academische jaar op het ITG!

Het ITG neemt alle voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van zowel de studenten als het personeel voor het komende academiejaar te garanderen.

04-06-20

Afbeelding 1/1

Alle studenten zijn welkom op onze campus in Antwerpen voor het komende academiejaar. Uiteraard kunnen de epidemiologische situatie van COVID-19, de vaccinatiegraad en eventuele reis- of quarantainebeperkingen een invloed hebben op de organisatie van ons onderwijs.

Het ITM is daarom voorbereid op verschillende scenario's om rekening te houden met de bijzondere behoeften van studenten.

  • In principe zullen alle onderwijsactiviteiten die samen met anderen op de campus kunnen worden georganiseerd, op de campus worden georganiseerd.
  • Het ITG zal zich te allen tijde houden aan de sanitaire maatregelen die door onze gezondheidsautoriteiten worden aanbevolen, zoals het nemen van fysieke afstand en het dragen van een masker.
  • Het ITG heeft zijn klaslokalen volledig uitgerust en in software geïnvesteerd om over te schakelen op gedeeltelijk of volledig online onderwijs indien de epidemiologische situatie en de nationale richtlijnen dit vereisen.
  • Studenten die te maken hebben met reisbeperkingen, moeilijkheden bij het verkrijgen van een visum of quarantainemaatregelen, zullen altijd in staat zijn de cursussen online te volgen voordat zij op onze campus komen.

We zullen ons inspannen om ervoor te zorgen dat zowel op de campus en online onderwijs en leren zal een verrijkende ervaring zijn. 

We zijn enthousiast om u binnenkort te verwelkomen op onze campus!

Wees voorzichtig en voel je vrij om contact met ons op te nemen (studentsupport@itg.be) in het geval u vragen zou hebben. 

Met vriendelijke groeten,
Marc-Alain Widdowson 
Directeur van ITM

Meer nieuws over

PUBLIC HEALTH     BUITEN LAND